Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

·       από το Δημοτικό Θέατρο Τρικάλων                                                        

Εργαστήριο Παραμυθιού
Μύθι, Μύθι, Παραμύθι


Αφήγηση παραμυθιών  το Σάββατο 27 Οκτωβρίου, στη «Σοφίτα» του Μύλου του Ματσόπουλου. … αρχή του παραμυθιού, καλησπέρα της αφεντιάς σας!
Μια φορά κι έναν καιρό, ήταν κάτι παραμυθάδες….  κάτι μεγάλοι ψευταράδες … που λέγαν πάντα την αλήθεια… και μίλαγαν ώρες, βράδια, μέρες ολόκληρες…   Έλεγαν ιστορίες με βασιλόπουλα με δράκους και αερικά, με μαγεμένα ζώα και ανθρώπους και σχεδόν πάντα, στο τέλος, ζούσαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα!
Τέτοιες ιστορίες, που έφτασαν ως τις μέρες μας από στόμα σε στόμα, θα ταξιδέψουν μικρούς και μεγάλους το Σάββατο στη «Σοφίτα» του Μύλου του Ματσόπουλου, στα πλαίσια των Θεατρικών Εργαστηρίων του Δημοτικού Θεάτρου Τρικάλων, με αφηγήτρια τη Μαρία Κατσανούλη.

Ιστορίες, για Μικρούς …παιδιά νηπιαγωγείου και δημοτικούΣάββατο 6:30  μ.μ.
είσοδος:   παιδιά 3 €., άνεργοι: 2 €. ελεύθερη είσοδος στους ενήλικες που συνοδεύουν τα παιδιά
αλλά και για Μεγάλους…. ενήλικες και νέοι  Σάββατο 8:00  μ.μ.γενική είσοδος: 4 €., άνεργοι: 2 €.

Μια φορά κι ένα καιρό … ήταν και δεν ήταν… το τελευταίο, συνήθως, Σαββατιάτικο απόγευμα του μήνα και για περίπου μία ώρα, μικρά και μεγάλα παιδιά, αλλά και γιατί όχι μαμάδες και μπαμπάδες, γιαγιάδες και παππούδες, νονοί και θείοι … άνθρωποι που συνοδεύουν τα παιδιά ή μόνο τον εαυτό τους, και γενικά άνθρωποι με … «συναινούντα αυτιά», θα ταξιδεύουν σε κόσμους μαγικούς, με ένα παραμύθι. 
… θα πούμε ψέματα… θα πούμε την αλήθεια! Πληροφορίες:  24310 20000 ▪  info@matsopoulos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου