Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Μια διαφορετική Βασιλόπιττα…



Το Δημοτικό Θέατρο Τρικάλων σας προσκαλεί στην κοπή της  Βασιλόπιττας, που θα πραγματοποιηθεί, το Σάββατο 26 Ιανουαρίου στις 18.00, στην αίθουσα του Δημοτικού Κινηματογράφου Τρικάλων.

Για τους τυχερούς η βασιλόπιττα φέτος θα έχει τα εξής δώρα:
  • Δύο (2) μαθητές θα έχουν δωρεάν φοίτηση για την επόμενη χρονιά (σχολ. έτος 2013-14), στα Θεατρικά Εργαστήρια του Δημοτικού Θεάτρου.
  • Δύο (2) μαθητές θα έχουν δωρεάν ετήσια κάρτα για την Κινηματογραφική Λέσχη για παιδιά του Δημοτικού Κινηματογράφου, για την επόμενη χρονιά (σχολ. έτος 2013-14).
  • Ένας ενήλικας θα έχει  δωρεάν ετήσια κάρτα για την Κινηματογραφική Λέσχη Τρικάλων (προσφορά της Λέσχης).
  • Δύο (2) τυχεροί θα κερδίσουν, ο καθένας, από ένα βιβλίο.


Επιπλέον φέτος σκεφτήκαμε να πραγματοποιήσουμε μια ιδιαίτερη ενέργεια: ξεκινώντας από την “άποψη και θέση” ότι ο πολιτισμός σημαίνει αλληλεγγύη, θέλουμε να συμβάλουμε κι εμείς, με τις μικρές μας δυνάμεις, στο δίκτυο κοινωνικής αλληλεγγύης του Δήμου μας, μέσω της συνδρομής στο Κοινωνικό Παντοπωλείο. Πιστεύοντας, ότι η κοινωνική αλληλεγγύη στον συνάνθρωπο, είναι από τις βασικές αξίες που πρέπει να έχουν τα παιδιά, σας προσκαλούμε να συνδράμουμε όλοι μαζί σ’ αυτήν την προσπάθεια. Μπορούμε λοιπόν να φέρουμε την ημέρα της κοπής της Βασιλόπιτας ο καθένας μας: τρόφιμα (συσκευασμένα/μακράς διαρκείας), ρούχα, παπούτσια, βιβλία τα οποία θα συγκεντρώσουμε και θα δώσουμε για διανομή στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας. Η προσπάθειά μας αυτή, είναι ένα μικρό δείγμα αγάπης και φροντίδας για τους συνανθρώπους μας (φυσικά η όλη ενέργεια είναι προαιρετική και σε εθελοντική βάση).





Σας περιμένουμε,
ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.                                                                             Ο ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΣ Δ/ΝΤΗΣ

ΤΑΣΟΣ ΚΑΤΣΙΑΝΗΣ                                                                                           ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΝΤΑΛΑΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου