Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Δημοτικο Θεατρο Τρικαλων
Θεατρικά Εργαστήρια - Εργαστήριο Παραμυθιού


Μύθι, Μύθι, Παραμύθι!

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013
Η Ανθή Θάνου στον Μύλο του Ματσόπουλου

Το Εργαστήριο Παραμυθιού, στα πλαίσια των Θεατρικών Εργαστηρίων του Δημοτικού Θεάτρου Τρικάλων, φιλοξενεί την Ανθή Θάνου (αφήγηση) και τον Παναγιώτη Κούλελη (μουσική) στη «Σοφίτα» του Μύλου του Ματσόπουλου σε δύο παραστάσεις αφ
ησης﷽«﷽﷽﷽ς αφ΄ήαρίου 2013»«»ήγησης:

·         "Ένα Υφάδι Παραμύθια", 6.30 μ.μ. για παιδιά
·         "Στην αγκαλιά της Σαχραζάτ! Ιστορίες από τις Χίλιες και Μία Νύχτες", 8.00 μ.μ. για ενήλικες


Γενική Είσοδος : 5
Πληροφορίες:  24310 20000 ▪  info@matsopoulos.gr

Ανθή Θάνου
Η Ανθή Θάνου τελείωσε το Πανεπιστήμιο Αθηνών το Παιδαγωγικό τμήμα Νηπιαγωγών το 1993. Έπειτα από περιπλανήσεις στο χώρο του θεάτρου, της μουσικής, της παντομίμας και του θεάτρου σιωπής έφτασε στο μαγικό κόσμο των παραμυθιών. Εκεί αντάμωσε τον Παναγιώτη Κούλελη αυτοδίδακτο μουσικό.
Ακολουθώντας τα χνάρια των παλιών παραμυθάδων δίνουν παραστάσεις για μικρούς και μεγάλους.
Συνεργάστηκαν και αφηγήθηκαν παραμύθια στο Λαογραφικό και Εθνολογικό Μουσείο Μακεδονίας Θράκης, στο Αρχαιολογικό μουσείο, στο μουσείο Βυζαντινού πολιτισμού, στο μουσείο Ελληνικής Λαϊκής τέχνης, στη γιορτή παραμυθιών στη Κέα επί σειρά ετών, στο φεστιβάλ αφήγησης στον Όλυμπο, στα Παραμύθια και Μουσικές του Κόσμου στη Βυτίνα, στη Λήμνο, στο Διεθνές Φεστιβάλ Αφήγησης στη Κοζάνη, στο Διεθνές φεστιβάλ αφήγησης στο Πήλιο και στην Αθήνα και σε πλήθος άλλα φεστιβάλ στην Ελλάδα  στη Κύπρο στη Νορβηγία  και στη Γαλλία. Συνεργάστηκαν  και παρουσίασαν προγράμματα αφήγησης σε πολλές  βιβλιοθήκες  της χώρας.
 Η Ανθή Θάνου είναι μέλος του Κέντρου Μελέτης και Διάδοσης Μύθων και Παραμυθιών και  του ΠΟΦΑ (Πανελλήνιος  Όμιλος Φίλων Αφήγησης).  
Το Σεπτέμβριο του 2007 κυκλοφόρησε το βιβλίο CD «Ούτε ’γω ήμουνα εκεί ούτε σεις να το πιστέψετε» από τις μουσικές εκδόσεις «POLYTROPON» .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου