Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013



·        νέα παραγωγή του Δημοτικού μας Θεάτρου


«Παραμύθια στο Ασανσέρ».

Το Δημοτικό Θέατρο Τρικάλων, ανεβάζει την φετινή χρονιά στην παιδική  και Νεανική του σκηνή, μια παράσταση που βασίζεται σε μια συλλογή ελληνικών παραδοσιακών παραμυθιών με τίτλο «Παραμύθια στο Ασανσέρ».
Τα παραμύθια που απαρτίζουν την πρώτη ύλη της παράστασης κατάγονται απ’ τη μεγάλη δεξαμενή του προφορικού αφηγηματικού λόγου. Μικρά, πλούσια σε δράση, με πολύ χιούμορ, αμεσότητα, αστείρευτη φαντασία, απίστευτες ανατροπές, μαγεία και γεμάτα καλοσύνη.
Η παράσταση αυτή αποτελεί την νέα παραγωγή της Παιδικής            και Νεανικής Σκηνής του Δημοτικού μας Θεάτρου  και συμμετέχουν επαγγελματίες καλλιτέχνες, ηθοποιοί, μουσικοί και δημιουργοί.
Η πρεμιέρα έγινε την περασμένη δευτέρα και ήδη  πραγματοποιούνται παραστάσεις για τους μαθητές  και τα σχολεία στην αίθουσα του Δημοτικού Κινηματογράφου, στο Μύλο Ματσόπουλου καθημερινά τις πρωινές ώρες τον Φεβρουάριο έως Μάρτιο 2013,  ΩΡΕΣ   9-11  &   11-1. Για πληροφορίες και για τον προγραμματισμό της παράστασης επικοινωνείτε με το Δημοτικό Θέατρο Τρικάλων στο τηλ. 24310 20000.
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Διασκευή - σκηνοθεσία: Τάσος Ράτζος
Σκηνικά - Κοστούμια: Κέλλυ Βαρσάνη
Μουσική: Λίλα Αγγέλη
Κινησιολογία: Ειρήνη Καλογερά
Φωτισμοί: Τάσος Ράτζος
Βοηθός σκηνοθέτη: Χριστίνα Κρίθαρη
Σκηνικά αντικείμενα - μάσκες: Κέλλυ Βαρσάνη

Ηθοποιοί:
Παναγιώτης Ζαχαρόπουλος, Γεωργία Κατσανάκου, Γιάννης Παπαευθυμίου, Γλυκερία Πατραμάνη, Φανή Σπανού, Βάσια Χρήστου.
Μουσικοί:
Γιώργος Αγγέλης, Γιάννα Ζάρα, Θανάσης Χονδρός.

Οργάνωση παραγωγής: Βικτωρία Καραμούζη.
Χειρ. ήχου - φως: Απόστολος Ντούμας, Ηλεκτρολόγος: Αποστόλης Λαμπρογιώργος. Σχέδια - ζωγραφική σκηνικών: Στέργιος Πετρένκο, Κατασκευή κουστουμιών: Αργυρώ Ποντίκα, Ξύλινες κατασκευές:, Παναγιώτης Κωστάκης, Χρήστος Κρεμμύδας. Φωτογράφηση: Γιώργος Κώτσης, Σχεδιασμός προγράμματος: Ρούλα Μπαξεβάνου, Εκτύπωση προγράμματος: Δημήτρης και Βαγγέλης Τσαρουχάς.
Καλλιτεχνική δ/νση: Στέφανος Νταλάσης





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου